Hoe schildert u over vinyl behangpapier?

Oud behangpapier overschilderen kan zowel tijd als geld besparen. De verven met sterke hechting van Zinsser brengen tegelijk een onderlaag aan en dekken het oppervlak, zodat vlekken en geurtjes tegengehouden worden.

Stappen

1. Voorbereiding van de ondergrond

Alle oppervlakken moeten schoon, droog en vrij zijn van alles wat de hechting van de aangebrachte materialen kan verstoren. Zorg ervoor dat het behangpapier goed hecht. Verwijder alle zichtbare aantastingen door schimmels en behandel de zones met een efficiënte schimmelverwijderaar in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Laat drogen.

2. Een grondlaag aanbrengen

Breng een laag Bulls Eye® 1-2-3 Primer Sealer als grondlaag aan op alle te beschilderen zones in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Laat ten minste 1 uur drogen in normale droogomstandigheden.

3. Afwerking

Breng twee lagen Perma-White® Interior met een matte of glanzende afwerking aan in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Wacht bij normale droogomstandigheden ten minste 2 uur voordat u de tweede laag aanbrengt.