Hoe schildert u binnen over graffiti?

Graffiti kan weer door de nieuwe verflaag komen als de ondergrond niet goed behandeld is. Deze methode legt uit hoe u permanent graffitivlekken verbergt.

Stappen

1. Voorbereiding van de ondergrond

Alle oppervlakken moeten schoon, droog en vrij zijn van alles wat de hechting van de aangebrachte materialen kan verstoren. Verwijder loszittend materiaal met een harde borstel tot u een glad oppervlak hebt. Schuur de gladde randen met schuurpapier met een fijne korrel. De vochtinhoud van de ondergrond mag niet meer dan 18 % zijn wanneer u begint te schilderen.

Verwijder al het stof. Verwijder alle zichtbare aantastingen door schimmels en behandel de zones met een efficiënte schimmelverwijderaar in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Laat drogen.

Reinig zones met verfresten met Universal Cleaner & Degreaser om het vuil te verwijderen. Spoel grondig met schoon water om alle resten te verwijderen. Laat drogen. Vul eventuele barsten en kleine fouten op met een geschikt vulmateriaal in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Laat drogen. Schuur met schuurpapier met een fijne korrel. Verwijder al het stof.

2. Een grondlaag aanbrengen

Breng een laag B-I-N® Primer Sealer als grondlaag aan op alle zones met graffiti in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Laat ten minste 45 minuten drogen in normale droogomstandigheden.

3. Afwerking

Breng twee lagen Perma-White® Interior met een matte of glanzende afwerking aan in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Wacht ten minste twee uur voordat u de tweede laag aanbrengt.

Opmerking: Graffiti kan ofwel in water ofwel in solvent oplosbaar zijn. Daarom moeten sommige zones worden behandeld met Bulls Eye® 1-2-3 Primer Sealer wanneer de graffiti door de B-I-N® Primer Sealer komt.